Online Forum Andaforex Malaysia Forum Index Online Forum Andaforex Malaysia
Online Forum Andaforex Malaysia
 
 Andaforex-Daftar Forex,Deposit,Dan Dapatkan Bonus Dengan Tool Forex Percuma 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

InstaForex - Company News
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Online Forum Andaforex Malaysia Forum Index -> Forex & Stocks general Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
azam575
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 55

PostPosted: Mon Feb 12, 2018 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Indeks Asia Meningkat Walaupun Penurunan Dalam Wall Street


Perolehan keuntungan di Asia muncul selepas paras penutupan sedikit lebih rendah yang telah diperhatikan di Wall Street susulan daripada peningkatan dalam bon Amerika Syarikat (AS). Nikkei 225 Tokyo melonjak sebanyak 1.42 peratus selepas hampir tidak berada di zon positif dalam sesi sebelumnya. Sektor kewangan, pembuat kereta, dan pengeluar diniagakan lebih tinggi, manakala pasaran saham teknologi adalah bercampur-campur.

Read more: https://www.instaforex.com/ms/forex-news/4067-indeks_asia_meningkat_walaupun_penurunan_dala.html?is_prime=1


Ada related dgn duit jpy ke tuan?sy lihat di mt4 instaforex macam melmah je jpy


jangan panik tuan. memangs ekarang nie semua market merah belaka sebab nak dekat Chinese New Year


Jika spread instaforex tidak fixed panik juga.nasib tetap.Apa kaitan dgn tahun baru cina tuan dgn market forex?


china market besar dunia... kemungkinan besar akan ada effect


bitcoin pun mengalami kesan yang terus apabila kerajaan China ban penggunaan bitcoin di china
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
azam575
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 55

PostPosted: Tue Feb 13, 2018 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Indeks Asia Meningkat Walaupun Penurunan Dalam Wall Street


Perolehan keuntungan di Asia muncul selepas paras penutupan sedikit lebih rendah yang telah diperhatikan di Wall Street susulan daripada peningkatan dalam bon Amerika Syarikat (AS). Nikkei 225 Tokyo melonjak sebanyak 1.42 peratus selepas hampir tidak berada di zon positif dalam sesi sebelumnya. Sektor kewangan, pembuat kereta, dan pengeluar diniagakan lebih tinggi, manakala pasaran saham teknologi adalah bercampur-campur.

Read more: https://www.instaforex.com/ms/forex-news/4067-indeks_asia_meningkat_walaupun_penurunan_dala.html?is_prime=1


Ada related dgn duit jpy ke tuan?sy lihat di mt4 instaforex macam melmah je jpy


jangan panik tuan. memangs ekarang nie semua market merah belaka sebab nak dekat Chinese New Year


tu la minggu ni sedap sell GU dan EU...


jangan lupa berhati hati tuan dalam trade saham ini
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
abu85
Begineer


Joined: 08 Dec 2017
Posts: 41

PostPosted: Tue Feb 13, 2018 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

akaun copytrade boleh guna akaun cent tak..??? dan brp minimum bermula
_________________
Daftar Instaforex dan dapatkan rebet 80%
code affilate PDY
Back to top
View user's profile Send private message
instafx_N9
Junior


Joined: 18 Oct 2016
Posts: 148
Location: negeri sembilan

PostPosted: Wed Feb 14, 2018 6:43 am    Post subject: Chancy Deposit: 10 000 USD hanya pada bulan Februari Reply with quote

Chancy Deposit: 10 000 USD hanya pada bulan Februari

Pedagang yang dihormati!

Untuk menghormati Sukan Olimpik Musim Sejuk di Pyeongchang pada bulan Februari, kami meningkatkan bonus sehingga 10 000 USD dalam kempen Chancy Deposit! Jadi sekarang, jika anda mendepositkan akaun anda sehingga 28 Februari, anda akan berpeluang untuk memenangi 10 000 USD. Kempen Chancy Deposit diadakan di kalangan pelanggan InstaForex setiap bulan, dan setiap kali jumlah bonus berubah.

Ikuti keputusan Sukan Olimpik dengan kami dan dapatkan 10 000 USD untuk akaun dagangan anda pada bulan Februari ini!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10583.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
instafx_N9
Junior


Joined: 18 Oct 2016
Posts: 148
Location: negeri sembilan

PostPosted: Wed Feb 14, 2018 6:50 am    Post subject: Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumu Reply with quote

Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumuskan



Peringkat lanjutan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak untuk para finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam pertandingan seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran berdagang dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana ke atas prestasi yang cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya di FX-1 Rally. Jika anda merindukan perlawanan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap FX-1 Rally terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Kami ingin memaklumkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa pedagang yang teliti, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam dagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

Great Race
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Tahniah! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
azam575
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 55

PostPosted: Wed Feb 14, 2018 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

abu85 wrote:
akaun copytrade boleh guna akaun cent tak..??? dan brp minimum bermula


boleh tuan. minimum permulaan sebaiknya ikut syor manager instaforex forexcopy itu
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Michael scotfield
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 47

PostPosted: Wed Feb 14, 2018 2:39 pm    Post subject: Re: Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di Reply with quote

instafx_N9 wrote:
Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumuskan



Peringkat lanjutan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak untuk para finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam pertandingan seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran berdagang dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana ke atas prestasi yang cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya di FX-1 Rally. Jika anda merindukan perlawanan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap FX-1 Rally terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Kami ingin memaklumkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa pedagang yang teliti, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam dagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

Great Race
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Tahniah! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


Tahniah kepada pemenang contest instaforex, yg tak berjaya boleh cuba lg
Back to top
View user's profile Send private message
abu85
Begineer


Joined: 08 Dec 2017
Posts: 41

PostPosted: Wed Feb 14, 2018 3:39 pm    Post subject: Re: Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di Reply with quote

Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
Sebanyak enam lanjutan pertandingan InstaForex telah di rumuskan



Peringkat lanjutan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak untuk para finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam pertandingan seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran berdagang dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana ke atas prestasi yang cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya di FX-1 Rally. Jika anda merindukan perlawanan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap FX-1 Rally terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Kami ingin memaklumkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa pedagang yang teliti, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam dagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

Great Race
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Tahniah! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


Tahniah kepada pemenang contest instaforex, yg tak berjaya boleh cuba lg


tahniah pada pemenang contest.. sebenarnya bila dah cuba hebat2 belaka trader2 ni...
_________________
Daftar Instaforex dan dapatkan rebet 80%
code affilate PDY
Back to top
View user's profile Send private message
abu85
Begineer


Joined: 08 Dec 2017
Posts: 41

PostPosted: Thu Feb 15, 2018 8:18 am    Post subject: Reply with quote

jom dafatar dengan instaforex byk kelebihan jika anda bersama kami
_________________
Daftar Instaforex dan dapatkan rebet 80%
code affilate PDY
Back to top
View user's profile Send private message
azam575
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 55

PostPosted: Thu Feb 15, 2018 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

abu85 wrote:
jom dafatar dengan instaforex byk kelebihan jika anda bersama kami


paling seronok daftar akaun live instaforex dan claim bonus startup 1500usd.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
abu85
Begineer


Joined: 08 Dec 2017
Posts: 41

PostPosted: Fri Feb 16, 2018 10:01 am    Post subject: Reply with quote

azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom dafatar dengan instaforex byk kelebihan jika anda bersama kami


paling seronok daftar akaun live instaforex dan claim bonus startup 1500usd.

wau betul ker 1500 usd.. byk tu... terima kasih instaforex
_________________
Daftar Instaforex dan dapatkan rebet 80%
code affilate PDY
Back to top
View user's profile Send private message
azam575
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 55

PostPosted: Fri Feb 16, 2018 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom dafatar dengan instaforex byk kelebihan jika anda bersama kami


paling seronok daftar akaun live instaforex dan claim bonus startup 1500usd.

wau betul ker 1500 usd.. byk tu... terima kasih instaforex


ada terma dan syarat yang perlu dipatuhi trader supaya tidak mendatangkan masalah dikemudian hari. sila baca terma dan syarat bonus berkenaan
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Michael scotfield
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 47

PostPosted: Fri Feb 16, 2018 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom dafatar dengan instaforex byk kelebihan jika anda bersama kami


paling seronok daftar akaun live instaforex dan claim bonus startup 1500usd.


Wow,macam mana nk claim bonus dr instaforex tu tuan?
Back to top
View user's profile Send private message
BlackMen
Begineer


Joined: 08 Aug 2017
Posts: 17
Location: hyderabad

PostPosted: Sat Feb 17, 2018 1:27 pm    Post subject: BachJohann Reply with quote

With so many treadmills in the market today making the decision to choose the right treadmill is difficult. Given the amount of mоney spent on a treadmill you need to know which treadmill is right for you so that it does provide you with the long term benefits you are looking for. We, at Unison Fitness, have created a buyers guide to help you in making your decision. best compact treadmills
_________________
seo
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
azam575
Begineer


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 55

PostPosted: Mon Feb 19, 2018 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

azam575 wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Indeks Asia Meningkat Walaupun Penurunan Dalam Wall Street


Perolehan keuntungan di Asia muncul selepas paras penutupan sedikit lebih rendah yang telah diperhatikan di Wall Street susulan daripada peningkatan dalam bon Amerika Syarikat (AS). Nikkei 225 Tokyo melonjak sebanyak 1.42 peratus selepas hampir tidak berada di zon positif dalam sesi sebelumnya. Sektor kewangan, pembuat kereta, dan pengeluar diniagakan lebih tinggi, manakala pasaran saham teknologi adalah bercampur-campur.

Read more: https://www.instaforex.com/ms/forex-news/4067-indeks_asia_meningkat_walaupun_penurunan_dala.html?is_prime=1


Ada related dgn duit jpy ke tuan?sy lihat di mt4 instaforex macam melmah je jpy


jangan panik tuan. memangs ekarang nie semua market merah belaka sebab nak dekat Chinese New Year


Jika spread instaforex tidak fixed panik juga.nasib tetap.Apa kaitan dgn tahun baru cina tuan dgn market forex?


china market besar dunia... kemungkinan besar akan ada effect


bitcoin pun mengalami kesan yang terus apabila kerajaan China ban penggunaan bitcoin di china


bitcoin sudah mula meningkat sekrang. jom trade bitcoin di instaforex
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Online Forum Andaforex Malaysia Forum Index -> Forex & Stocks general Discussion All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Next
Page 17 of 18

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity